Duurzaamheid

Zet de eerste stap en meet je impact met de Creative Climate Tools (CC Tools), ontwikkeld door Julie’s Bicycle voor de kunst- en cultuurindustrie. Met de CC Tools kun je jouw energieverbruik, waterverbruik, afvalproductie en -recycling, reis- en productiematerialen meten en resultaten produceren om uw milieustrategie en organisatorische prioriteiten te onderbouwen.

Meer dan 5.000 organisaties in 50 landen wereldwijd gebruiken de Creative Climate Tools (CC Tools) om de impact van hun locatie, kantoor, tour, productie, evenement of festival vast te leggen, te meten en te begrijpen.

De kunst- en cultuurgemeenschap onderneemt al klimaatactie met praktische en creatieve reacties. Waar u ook bent op uw reis, bijdragen aan uw CO2-voetafdruk met de CC Tools is de eerste stap om uw impact op het milieu te begrijpen, te zien waar veranderingen kunnen worden aangebracht en actie te ondernemen om de klimaatcrisis aan te pakken.

Bekijk het meetinstrument hier: Creative Climate Tools | Julie’s Bicycle | Sustainability Strategy Tools (juliesbicycle.com)

Terug naar Duurzaamheid