Duurzaamheid

Green Events is er voor de evenementensector en iedereen die hierbij betrokken is. Denk aan event professionals, organisatoren, artiesten, leveranciers, horeca ondernemers, beleidsmedewerkers en studenten. Het platform biedt duurzame groentjes voldoende basiskennis om het verschil te maken. Dit doen ze gratis via artikelen, praktijkcases en interviews.

Sinds 2014 is Green Events hét kennisplatform voor een duurzame en sociale evenementenindustrie. Met een team van creatieve, gedreven en praktijkgerichte experts zijn ze op een missie om deze industrie toekomstbestendig te maken. Daarmee stellen ze welzijn van de mens centraal binnen de natuurlijke grenzen van de aarde.

Kennisdeling
Green Events deelt kennis op allerlei manieren: workshops, artikelen, webinars, conferenties, Green Events Network en advies. Daarbij signaleren en adresseren zij hedendaagse problemen en toekomstige regelgeving. Green Events gaat hierbij actief op zoek naar oplossingen en handelingsperspectieven voor de industrie. Iets delen via het platform? Meld je aan!

Bekijk de gehele website hier: Home – Green Events

Terug naar Duurzaamheid