Duurzaamheid

Bureau 8080 is een advies- en projectmanagementbureau op het gebied van duurzaamheid. Zij bouwen collectieven, managen projecten, creëren inzicht, adviseren, begeleiden en zijn de aanjager van een duurzame verandering in binnenstedelijke gebieden en de culturele sector. Ze werken altijd met het oog gericht op verandering die ook op lange termijn bestendigd blijft.

Bureau 8080 is begin 2017 opgericht door Remco Wagemakers en Jan Willem van Bokhorst.
Lees meer over Bureau 8080 op hun website: bureau8080.nl

“Wij zijn pragmatisch, realistisch en nuchter, gericht op haalbare verandering op korte termijn, om op lange termijn iets te bereiken. We vinden het belangrijk een betrouwbare partner te zijn voor onze opdrachtgevers waarbij advies altijd een opstap is naar een veranderproces.”

“De naam Bureau 8080 verwijst naar de hex-kleurcode #008080. Een kleur voor de helft bestaand uit groen en voor de helft uit blauw: kleuren die voor ons symbool staan voor duurzaamheid en economie. Bureau 8080 brengt die twee samen.  We zijn ervan overtuigd dat we het meeste slagkracht hebben en het grootste verschil kunnen maken door commercieel en ideëel te combineren; economische, ideologische en maatschappelijke motivatie leiden bij ons tot een duurzame en leefbare omgeving.”

“Tot begin 2019 waren wij DPM | Duurzaamheid in Podia en Musea.”

Terug naar Duurzaamheid