Duurzaamheid

Navigeer door de jungle van het EU-recht en krijg meer inzicht in de vele initiatieven met betrekking tot de EU Green Deal. Deze nieuwe brochure is bedoeld om de principes van de EU-klimaatdoelstellingen uit te leggen en zal je helpen bij het identificeren van Green Deal-initiatieven die relevant zijn voor de live-optredenssector.

Zo kunnen organisaties hun dagelijkse activiteiten afstemmen op de Europese klimaatdoelstellingen. Het moedigt je ook aan om verschillende aspecten van het dagelijkse werk te screenen en je mindset te veranderen om actief bij te dragen aan de EU-doelstelling om van Europa het eerste klimaatneutrale continent te maken tegen 2050.

Dit boekje behandelt alle gebieden van de EU Green Deal die van invloed zijn op de live-optredenssector, van de circulaire economie tot energiegerelateerde vragen, duurzame mobiliteitsregelingen en groene financieringsstrategieën, en zal uw beste metgezel worden voor een groenere toekomst.

Lees de publicatie hier: The Ultimate Cookbook for Cultural Managers: The EU Green Deal and Live Performance Organisations (pearle.eu)

The Ultimate Cookbook for Cultural Managers – The EU Green Deal and Live Performance Organizations is gepubliceerd in het kader van het project Revealing the Alliance – Step 1 2 3, van het Creative Europe Network-programma van de European Festivals Association (EFA) Dat loopt vanaf 2022 tot 2024.

Terug naar Duurzaamheid