Duurzaamheid

De Broadway Green Alliance (BGA) is een branchebreed initiatief dat de hele theatergemeenschap en haar klanten opleidt, motiveert en inspireert om milieuvriendelijkere praktijken op Broadway en daarbuiten te implementeren.
Als een gemeenschap van industrie- en milieuprofessionals verbonden door het gemeenschappelijke doel om vergroeningspraktijken op Broadway en daarbuiten te normaliseren, heeft de BGA sinds haar oprichting in 2008 met succes ingrijpende hervormingen op het gebied van duurzaamheid doorgevoerd in de voorhoede van de industrie.

Impact
BGA heeft gratis en toegankelijke leermiddelen ontwikkeld, zoals de Greener Reopening Toolkit, om de duurzame productiepraktijken van onze sector te helpen bevorderen.

BGA leidt de verandering van alle lichttenten op Broadway naar energiezuinige LED’s en CFL’s. Dat zijn meer dan 100.000 echte bollen en bespaart elk jaar meer dan 700 ton koolstof.

Er is 100% Green Captain-participatie op Broadway, met meer dan 800 Green Captains in het hele land op Broadway, off-Broadway, regionale theaters en hogescholen en universiteiten.

BGA heeft een actief College Green Captain-programma op meer dan 70 hogescholen en universiteiten, dat gratis onderwijs- en engagementmogelijkheden biedt aan studentkunstenaars en klimaatactivisten.

Sinds 2016 meer dan 17.000 kilo aan textiel van stortplaatsen gehouden via de BGA-verzamelbak in het Actors Equity Building.

Uitbreiding van het lopende werk van BGA op het gebied van diversiteit, rechtvaardigheid, inclusie en toegang; er is geen klimaatrechtvaardigheid zonder raciale rechtvaardigheid.

Shows wassen kostuums nu in energiezuinige wasmachines (genereus gedoneerd door LG Electronics), wat genoeg energie bespaart om de buitenkant en de feesttentverlichting bijna twee maanden te verlichten.

De meeste shows gebruiken nu oplaadbare batterijen in microfoons en zaklampen, waardoor elke maand duizenden giftige wegwerpbatterijen uit de afvalstroom worden gehouden. Overstappen op oplaadbare batterijen is gemakkelijk, bespaart geld en is beter voor het milieu.

BGA houdt twee keer per jaar evenementen voor elektronisch afval en textielrecycling – gratis en voor iedereen toegankelijk – op Times Square. Check onze website voor de volgende.

BGA heeft een gratis mapuitwisseling waar iedereen mappen kan afgeven of ophalen, waarvan er vele worden gebruikt bij lezingen en repetities. Dit houdt bindmiddelen uit de afvalstroom en stimuleert hergebruik.

Rondreizende producties meldden recyclingprogramma’s en gebruik van groene producten in meer dan 80% van de theaters. Het Touring Green-programma heeft via Native Energy meer dan 10.000 ton koolstof gecompenseerd.

Terug naar Duurzaamheid