Duurzaamheid

SiD

SiD is een open-source methode en raamwerk gebaseerd op systeemdenken. Het vertaalt complexiteit en de bijkomende onzekerheid in heldere inzichten waar acties op kunnen worden afgestemd, wat strategische besluitvorming bevordert. Het is ontworpen met duurzaamheid als uitgangspunt, maar kan worden gebruikt voor elk complex en dynamisch vraagstuk. Het combineert ontwerpdenken en iteratieve oplossingsgerichte technieken met een aan agile gerelateerd procesmatig management.

Systeemdenken Genereert Betere Oplossingen
Duurzaamheid raakt alle aspecten van het leven en de maatschappij, dus het werk van Except Integrated Sustainability doet dat ook. De integrale aanpak van hun werk vroeg om de ontwikkeling van Symbiosis in Development (SiD).

Except Integrated Sustainability B.V. is een advies- en ontwerpbureau voor duurzame ontwikkeling, opgericht in 1999. Vanuit hun hoofdkantoor in Nederland werken ze wereldwijd aan projecten die de lat voor duurzame ontwikkeling hoger leggen. Een team van onderzoekers, ontwerpers, business developers en proces managers levert innovatieve concepten en strategieën voor veerkrachtige, rechtvaardige en inspirerende gebouwde omgeving, organisaties en industrie.

Bekijk de website van Except Integraded Sustainability hier: Home – Except Integrated Sustainability B.V.

Terug naar Duurzaamheid