Nieuws

Workshop Sociale veiligheid voor toezichthouder of bestuurslid

Stichting Sociale Veiligheid Podiumkunsten organiseert in samenwerking met Cultuur + Ondernemen een (online) interactieve workshop van twee avonden voor toezichthouders en leden van besturen over sociale veiligheid.

Na het volgen van de workshop weet je wat jouw rol en verantwoordelijkheid als toezichthouder of bestuurslid is in het creëren van een sociaal veilige werkomgeving. Je bent op de hoogte van relevante regelgeving. Ook ben je je bewust van je rol bij het vaststellen en uitdragen van beleid. Je weet hoe je om moet gaan met meldingen en wat er mogelijk is in het kader van preventie. De workshop vindt plaats op 27 maart en 17 april van 19:30 – 21:30 uur via ZOOM. Aanmelden kan via de website van Cultuur + Ondernemen. Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

De workshop wordt verzorgd door Alie Kuiper. Alie is bedrijfskundige en gespecialiseerd in de aanpak van ongewenste omgangsvormen op het werk. Zij adviseert en ondersteunt organisaties bij de het ontwikkelen en implementeren van beleid gericht op preventie en een goede afhandeling van klachten. Voor de NAPK was zij betrokken bij het beleidskader voor het creëren van een sociaal veilig werkklimaat ‘Veilig de vloer op’.

Terug naar Nieuws