Nieuws

Zakelijk talent gezocht

Zakelijk leiders, creatief producenten en kwartiermakers met 0-10 jaar werkervaring gezocht die zich verder willen verdiepen en ontwikkelen in hun functie binnen de podiumkunsten. Oftewel een START-er, die wel een roadie kan gebruiken.

Een roadie is een professional uit de podiumkunstensector met veel werkervaring, trouw lid van de NAPK én heeft een zakelijke functie bij een structureel gesubsideerd gezelschap in de sector. De roadie stelt zichzelf beschikbaar om in drie sessies van 1,5 uur te luisteren naar, kennis te delen met en een inspiratie te zijn voor de START-er. Zodat de rit met kuilen, omleidingen en nieuwe ontdekkingen iets minder solo aanvoelt.

We streven ernaar om zoveel mogelijk deelnemende START-ers te begeleiden tijdens hun roadtrip door het professionele werkveld. Ook START-ers die nog maar net zijn begonnen met nadenken of werken “achter de schermen” in de podiumkunsten wat voor hen is. Het begeleidingsprogramma loopt vanaf januari tot september 2023 en wordt gratis aangeboden door de NAPK. De drie sessies plan je gezamenlijk met je roadie op afgesproken momenten in.

Lees meer op NAPK Start

Terug naar Nieuws