Nieuws

Zakelijk talent gezocht

NAPK Start zoekt zakelijk leiders, creatief producenten en kwartiermakers met 0-10 jaar werkervaring die zich verder willen verdiepen en ontwikkelen in hun functie binnen de podiumkunsten. Oftewel een START-er, die wel een roadie kan gebruiken.

Een roadie is een professional uit de podiumkunstensector met veel werkervaring, lid van de NAPK én heeft een zakelijke functie bij een structureel gesubsidieerd gezelschap in de sector. De roadie stelt zichzelf beschikbaar om in drie sessies van 1,5 uur te luisteren naar, kennis te delen met en een inspiratie te zijn voor de START-er. Zodat de rit met kuilen, omleidingen en nieuwe ontdekkingen iets minder solo aanvoelt.

We streven ernaar om zoveel mogelijk deelnemende START-ers te begeleiden tijdens hun roadtrip door het professionele werkveld. Ook START-ers die nog maar net zijn begonnen met nadenken of werken “achter de schermen” in de podiumkunsten wat voor hen is. Het roadieprogramma start met een gezamenlijke kick-off in november 2023 en loopt tot mei 2024. Tussendoor zullen er nog live workshops en netwerkborrels georganiseerd worden voor START-ers en leden van de NAPK. Het roadieprogramma wordt gratis aangeboden door de NAPK. De drie sessies plan je gezamenlijk met je roadie op afgesproken momenten in.

Lees meer op NAPK Start

Terug naar Nieuws