Nieuws

Verslag Paradisodebat 2022

Afgelopen zondag 28 augustus vond alweer de 19e editie van het Paradisodebat plaats. In een volgepakte zaal stelden negen prominente vertegenwoordigers uit het culturele en creatieve veld prikkelende vragen aan de vijf aanwezige Kamerleden.

Het gesprek strekte zich uit van de rol die de creatieve sector kan spelen bij maatschappelijke kwesties tot het belang van buurtcentra, en van het benadrukken van een open houding om ons gezamenlijk in te zetten voor wat er echt toe doet tot de positie van gemeenten en dreigende tekorten. Muziek van recent afgestudeerde jazz zangeres Kristina Kovalyova inspireerde, en afsluitende woorden van Babs Gons, ‘Doe het toch maar’, waren een aanmoediging aan iedereen om in de komende periode gezamenlijk en individueel de schouders eronder te zetten. We danken eenieder voor hun aanwezigheid en betrokkenheid.

Voor wie het heeft gemist – of het nog eens tot zich wil nemen – is het debat samengevat door Edo Dijksterhuis, en in zijn geheel terug te zien via YouTube.

Terug naar Nieuws