Nieuws

Veilig de vloer op – regiobijeenkomst Oost

Op 6 november organiseren Theater aan de Rijn (Arnhem) en de Stichting Sociale Veiligheid Podiumkunsten een bijeenkomst over sociale veiligheid voor medewerkers van producerende organisaties in de podiumkunsten uit Oost Nederland.

Tijdens deze bijeenkomst staat het werken aan een prettige en sociaal veilige werkomgeving centraal. In diverse programmaonderdelen wordt ingegaan op (de aanpak van) grensoverschrijdend gedrag in de podiumkunsten.

Het programma bevat een workshop over het herkennen van grensoverschrijdend gedrag en de specifieke risico’s binnen de podiumkunsten door Alie Kuiper, een presentatie over het werk van de Stichting Sociale Veiligheid Podiumkunsten door voorzitter Mirjam Terpstra en een vraaggesprek over het werk van een vertrouwenspersoon met Margriet Stok (onder andere vertrouwenspersoon Nederlands Kamerkoor). Er wordt afgesloten met een panelgesprek met Merel Severs, Daniel van Klaveren en Daphne Storms over het thema “hoe houd je sociale veiligheid levend in jouw organisatie”. Moderator van de middag is Lene Grooten.

De bijeenkomst wordt gehouden in Theater aan de Rijn in Arnhem. Meer informatie over het programma, de aanmelding en andere praktische details zijn te vinden op de website van de Stichting Sociale Veiligheid Podiumkunsten.

Terug naar Nieuws