Nieuws

Veilig de vloer op – Regiobijeenkomst Noord

Op 24 april organiseren Tryater en de Stichting Sociale Veiligheid Podiumkunsten een bijeenkomst over sociale veiligheid voor medewerkers van producerende organisaties in de podiumkunsten uit Noord Nederland.

Tijdens deze bijeenkomst staat het werken aan een prettige en sociaal veilige werkomgeving centraal. In diverse programmaonderdelen wordt ingegaan op (de aanpak van) grensoverschrijdend gedrag in de podiumkunsten.

Het programma bevat een workshop over grensoverschrijdend gedrag en de rol van macht hierin door Evita Lammes van Studio Samen, een presentatie over het werk van de Stichting Sociale Veiligheid Podiumkunsten door voorzitter Mirjam Terpstra en een vraaggesprek over het werk van een vertrouwenspersoon met Alice Faber (o.a. vertrouwenspersoon De Noorderlingen). Er wordt afgesloten met een panelgesprek met Valentijn Fit, Marie Seck en Suzanne Visser over het thema “hoe houd je sociale veiligheid levend in jouw organisatie”. Moderator van de middag is Lene Grooten.

De bijeenkomst wordt gehouden in Tryater. Meer informatie over het programma, de aanmelding en andere praktische details is te vinden op de website van de Stichting Sociale Veiligheid Podiumkunsten.

Terug naar Nieuws