Nieuws

Solidariteitsavond Platform Aanvang! op 2 maart

Op dinsdag 2 maart om 20:00 uur, precies een jaar na de vorige editie, blikt Platform Aanvang! terug én vooruit met een tweede Solidariteitsavond, dit keer online.

Deze avond staat wederom het thema solidariteit centraal. De avond begint met een reconstructie van het afgelopen jaar: wat heeft Aanvang! in de tussentijd gedaan en hoe heeft solidariteit er in de sector uitgezien in de crisis? En wat is de huidige stand van zaken? Daarnaast is er volop interactie: van gesprekken met willekeurige onbekenden in breakout rooms
(zoals dat vroeger in de kroeg kon) tot aan een pubquiz. Ook duiden vijf sprekers de term solidariteit vanuit hun eigen achtergrond. Ten slotte kijkt Aanvang! vooruit: voornemens worden gedeeld en concrete plannen worden gelinkt aan de woorden van de sprekers. Hoe gaan we de komende tijd zorgen dat de sector solidair is en blijft? Tevens wordt De Collectieve Droom geïntroduceerd, het lange termijnplan van Aanvang!: waarin met de sector gepraat wordt over hoe wij vinden dat het ideale theaterbestel eruit zou moeten zien. Hieraan verbinden we vervolgens concrete voorstellen.

Aanmelden

Terug naar Nieuws