Nieuws

Hoe draag ik als toezichthouder of bestuurslid bij aan veilige werkomgeving?

Stichting Sociale Veiligheid Podiumkunsten organiseert in samenwerking met Cultuur + Ondernemen een (online) interactieve workshop voor toezichthouders en leden van besturen over sociale veiligheid.

Na het volgen van deze workshop weet je wat jouw rol en verantwoordelijkheid is als toezichthouder of bestuurslid bij het creëren van een sociaal veilige werkomgeving. Je kent het wettelijk kader en weet wat jouw rol is bij het vaststellen en uitdragen van beleid. Maar belangrijker nog: je bent je bewust van je voorbeeldfunctie en weet hoe je het beste met meldingen kunt omgaan.

De workshop vindt online plaats op 3 november van 19:30 – 21:30 uur. Aanmelden kan via de website van Cultuur + Ondernemen. Let op: het aantal plaatsen is beperkt.

De workshop wordt verzorgd door Carin van der Hor. Carin is senior manager en protectie-expert. Als expert-adviseur werkt ze als freelancer voor het NOV, de overkoepelende organisatie voor vrijwilligerswerk. Ook geeft ze trainingen aan multinationals, organisaties binnen het systeem van de Verenigde Naties en internationale NGO’s op het terrein van grensoverschrijdend gedrag, meldingssystemen, preventie en organisatieverandering.

Terug naar Nieuws