Nieuws

Event Code Diversiteit & Inclusie en &Awards 2021

Het jaarlijkse event van de Code Diversiteit & Inclusie en de uitreiking van de &Awards vindt ook dit jaar weer live én online plaats op 3, 4 en 5 november! Blok je agenda, meld je aan voor het event en doe mee met de &Awards.

&Awards inzending geopend

De uitreiking van de &Award Projectprijs en Persoonsprijs is een jaarlijks terugkerend moment tijdens het event die mogelijk worden gemaakt door de rijkscultuurfondsen. Wie nemen dit jaar op vrijdag 5 november de felbegeerde &Awards en een geldprijs van € 20.000 of van € 5.000 mee naar huis? De inschrijfperiode sluit op 3 oktober, want daarna buigt de jury zich over de inzendingen. De jury bestaat uit vijf toonaangevende experts uit de cultuursector: Ernestine Comvalius, Hui-Hui Pan, Andre Heuvelman, Julius Thissen en Marlien Seintsra. Nomineren kan nog via de website www.codedi.nl.

Zet stappen!

Het centrale thema van het event is: De volgende stap! Immers door het delen van inspiratie, lessen en kennis maken we samen die stap voorwaarts. Verdeeld over drie dagdelen geniet je van een bruisend hybride programma vol verdieping en praktische tips. De creatieve duizendpoot Mandy Woelkens, bekend van 3FM, Q-Music en de populaire podcast Couple Goals. Inclusie, feminisme, gendergelijkheid en diversiteit zijn de rode draad in haar carrière. Met deze kennis en enthousiasme neemt zij ons mee langs de 4 P’s (programma, personeel, partners en publiek). Voordat we starten met verdieping trapt cabaretière Nina de la Croix het event af op een speciale manier die je niet snel zult vergeten.

Terug naar Nieuws