Nieuws

Digitale Transformatie Conferentie 31 mei – 4 juni

DEN organiseert de Digitale Transformatie Conferentie: naar een hybride culturele praktijk, een online conferentie voor cultuurprofessionals. Van 31 mei tot en met 4 juni tussen 12.00 tot 17.00 uur kom je alles te weten over een nieuwe toekomst voor cultuur. Wil je de kansen van de digitale transformatie voor je hele organisatie benutten? Sluit je aan en bepaal samen met inspirerende sprekers de agenda voor een tijdperk waarin digitaal en analoog, en online en offline elkaar versterken en aanvullen.

Het programma bestaat uit vijf themadagen met inspirerende keynotes, workshops, panelgesprekken en presentaties, rondom alle aspecten van digitale transformatie in de cultuursector. Je ontdekt de waarde van digitale transformatie voor jouw organisatie en kunt daarna direct met collega’s aan de slag. Meld je aan en zet met ons een nieuwe koers voor de cultuursector uit!

De voertaal van de conferentie is Nederlands. Er zijn echter ook veel sessies in het Engels. Deze zijn te herkennen aan de Engelstalige introtekst. Bekijk hier de dagprogramma’s en schrijf je in.

Terug naar Nieuws