Wat doen we?

NAPK staat voor Nederlandse Associatie voor Podiumkunsten en is de branchevereniging van de professionele podiumkunstproducenten in Nederland. De NAPK bedient in de eerste plaats de werkgevers in de producerende podiumkunstensector. Bij de vereniging aangesloten instellingen kunnen in de bibliotheek op het online platform Spots specifieke informatie en ledenpublicaties vinden. Denk hierbij aan bij voorbeeld vergaderstukken, modelcontracten en overige instrumenten waarmee je invulling kunt geven aan je werkgeverschap. Daarnaast bieden we op de website openbare informatie zoals de cao-teksten, NAPK-publicaties en een coronaprotocol voor podiumkunstproducenten.

Bovendien is de NAPK in 2021 gestart met het online platform NAPK Start voor zakelijk leiders, producenten en kwartiermakers in de podiumkunst met 0-10 jaar werkervaring. Je krijgt er gratis toegang tot een gevarieerd aanbod aan (online) workshops, presentaties, talks, podcasts, MasterMinds en meer. Met hart voor de podiumkunst bieden we ondersteuning, begeleiding, motivatie en inspiratie op het gebied van leiderschap en management. Zodat je kunt groeien, ontwikkelen en floreren als bestendige professional.

Mocht je onverhoopt niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent, gebruik dan de zoekfunctie rechts bovenaan deze website. Uiteraard kun je ook tijdens kantoortijden contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vind je onderaan deze pagina.